KOLLEN MENY CUP INFO

Inngang:

Voksne kr. 100,-

Barn u/16 år gratis

Lagene benytter seg av garderobene i MIFhuset under cafen..

Åpen kiosk!

Mer jubel for Holmen i Kollen Cup?

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv

b_580__16777215_00_images_KollenCup_2014_14KC_Holmen_jubel.jpgHolmen seiler opp som en av favorittene i Kollen Meny Cup sammen med Grorud, Modum og Drammen. (Foto: Holmenif.no)

Fredag går startskuddet for årets utgave av Kollen Meny Cup med B-sluttspill for lavere divisjoner. Lørdag braker det løs med puljespill for resten av de påmeldte lagene. Seksten lag fra 2.-4.divisjon fordelt på fire puljer kjemper om de to øverste plassene i hver sin pulje som gir kvartfinaleplass i cupspillet søndag. Webredaksjonen har sett nærmere på deltakerlagene og finner en klar forhåndsfavoritt i hver pulje.

Grorud vil opp i Adeccoligaen
14KC_Grorud_Amir_Sharif_250x250.jpgAmir Sharif, med en fortid i en rekke toppklubber, undertegnet før jul igjen en kontrakt med Grorud IL. Adeccoligaspill 2015 er grunnen og motivasjonen for at Sharif kommer tilbake til Grorud. Til groruddalen.no forteller Sharif at det er kvalitet nok i gruppa til å gå opp ett hakk fra 2.divisjon. –Forrige gang jeg var her endte det med opprykk til 2. divisjon. Nå vil jeg hjelpe til med opprykk til Adeccoligaen, slår Sharif fast til lokalavisen. Trener Rof Teigen er strålende fornøyd med å få på plass Amir Sharif igjen og hevder spilleren vil forløse mer i Groruds angrepsspill. En topptrent Amir Sharif er 2. divisjons beste midtbanespiller. Grorud satser hardt på å komme oppover i systemet og utvikle seg videre. Klubben uttaler at det er god kompetanse og gode ferdighet i Grorud, og det legges nå til rette for en satsing mot Adeccoligaen. Blant annet trenes det i LSK-hallen fire ganger i uka. Grorud IL stiller med sitt 1.lag i pulje 1 og er storfavoritter til å bli puljevinnere. Går klubben helt til topps i årets turnering vil det bli for 3.året på rad.

Mye spennede på gang i Drammen
14kc_Truls.jpgI pulje 2 finner vi DFK som har som en av sine målsettinger for året å vinne sin egen innendørsturnering. Arrangørlaget har vært i finalen fire år på rad, og gått seirende ut av halvparten av de. Denne gangen skal de blåkledde ta med den gjeveste pokalen hjem. Det knyttes store forventninger til nysigneringene Emil Fossum fra MIF/IBK og Sindre Horgen fra Skarphedin, men man skal ikke bli overrasket om det dukker opp enda et par overraskelser på spillerfronten til helgen. Det satses i Drammen for tiden, noe som vises gjennom et solid trenerteam bestående av fire høyt kompetente trenere og et sportslig opplegg det lukter fugl av. Hovedtrener Stian Ramsfjell kan fortelle at spillergruppen gleder seg stort til å være med på egen cup.  -Vi har holdt oss godt i gang fra slutten av november og er sultne på å vise oss frem. Cupen er en strålende mulighet for nye spillere som Fossum og Horgen til å presentere seg, og det blir også spennende å se gamle ringrever som Molly med flere skinne i MIF-hallen. Vi stiller godt forberedt med en foreløpig skadefri tropp og er supergira!

Mer jubel for Holmen?
14KC_Holmen_opprykk_250x250.jpgHolmen IF var laget som overrasket stort under fjorårets turnering. Det nyopprykkede laget til 3.divisjon imponerte med feiende flott fotball og spilte seg helt frem til semifinalen. Der ble det tap mot DFK. Holmen skulle få sin revansje senere på vårparten da de sendte DFK ut av NM-kvalikken i 2.runde. Resten av sesongen ble strålende, og Holmen IF kunne krone verket med opprykk til 2.divisjon. Nå stiller de som en klar forhåndsfavoritt til å vinne pulje 3, og en sterk utfordrer til å vinne hele turneringen. Noen av lagets nøkkelspillere er bl.a. kaptein Michael Bastøe-Hansen med fotballbakgrunn fra Asker, Bærum og Birkebeineren, og målscorerne Fredrik Falch og Atli Heimisson. Suksesstreneren Bård Heggset blir med laget opp i 2.divisjon og går dermed inn i sin femte sesong som hovedtrener. Han har uttalt på klubbens nettsider at mye av grunnen til at de har lykkes i så stor grad er kontinuitet på spillersiden i tillegg til smarthet når det gjelder signeringer av nye spillere. - Vi har blitt gradvis bedre år for år og gutta får virkelig betalt nå!

Varmet opp med seier i Julecup!
14KC_Modum_ Dennis_Zhilivoda_250x250.jpgSe opp for Dennis Zhilivoda, mannen som ble toppscorer med 10 mål i årets Julecup i Modumhallen. Modum FK regnes blant favorittene til opprykk fra 3.divisjon i år, og er soleklare favoritter til å vinne pulje 4 i Kollen Cup. Modum trenes av evigunge Benny Olsen som fortsetter som spillende trener. Laget har altså tjuvstartet sesongen med å ta hjem pokalen igjen i årets julecup i Modumhallen. Haugfoss ble beseiret 4-1 i finalen. Modum-keeper Rune Steinseth fikk hedersbevisning som turneringens beste spiller og Dennis Zhilivoda tok med seg toppscorertittelen. Deres lovende unggutt, Bersant Selina, ble kåret til beste spiller under 21 år. Modum fikk virkelig noe å bryne seg på i juleturneringen da de i semifinalen møtte et superlag som var satt sammen av flere unge norske talenter. Laget bestod bl.a. av Herman Stengel (Vålerenga), Strømsgodset-spillerne Gustav Wikheim og Iver Fossum, og brødrene Bersant og Behajdin Selina (Manchester City). Modum med Benny Olsen i spissen fikk vist at de gamle er eldst, og sendte ungguttene ut av cupen med siffrene 11-6.

VI ØNSKER SPILLERE, STØTTEAPPARAT OG PUBLIKUM VELKOMMEN TIL KOLLEN MENY CUP I MIF-HALLEN 10.-12. JANUAR!

KOLLENCUP VINNERE GJENNOM TIDENE

2002 Konnerud IL 2007 Mjøndalen IF 2012 Grorud IL 2017 nn FK