KOLLEN MENY CUP INFO

Inngang:

Voksne kr. 100,-

Barn u/16 år gratis

Lagene benytter seg av garderobene i MIFhuset under cafen..

Åpen kiosk!

Stiller uthvilt til B-sluttspillet fredag!

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv

b_580__16777215_00_images_KollenCup_2013_13KC_DFK3_vinnere.jpegFjorårsvinnerne i B-sluttspillet av Kollen Meny Cup er klar for å jakte flere pokaler!

Fredag braker årets utgave av Kollen Meny Cup løs kl. 17.30 i MIF-hallen med cupspill for lag fra lavere divisjoner. Åtte lag fordelt på to puljer kjemper om hver sin puljeseier. Vinnerne møtes da til finale i det såkalte "B-sluttspillet" kl. 22.35. Lag med vinnerambisjoner  bør dermed trene på å holde seg våken og opplagt til langt på natt denne uken. Skal vi tro DFK3-trener Gøran Nygård på ordet, så er dette nøkkelen til lagets suksess i Kollen Cup de seneste årene. Jo mer hvile, jo bedre!

Det er i år flere sterke lag som stiller i åpningsdagen av Cupen. I pulje A skal tittelforsvareren ut mot naborival Glassverket, turneringssterke DRIM og Vestfossens 2.lag. Vinneren av denne puljen er umulig å spå, og man kan allerede fornemme lukten av svidd gummi etter knallharde taklinger på kunstgresset ved tanke på oppgjørene som kommer. I pulje B er det om mulig enda tettere oppgjør som står på plakaten. Skiold, Austad og Hokksund er divisjonskollegaer og vil alle gjerne sette de andre på plass før serien starter. Skiold og Austad er naboklubber, det samme er Hokksund og Steinbergs 2.lag, så det er knallharde prestisjeoppgjør som bys på denne fredagskvelden.

b_300__16777215_00_images_A-lag_2013_13a_Effi_liten.jpgKanonsignering!
Drammen FK3 stiller ikke bare uthvilt til cupen, laget har i tillegg fått en etterlengtet forsterkning i Ephrem Clement. Coach Gøran "Gaffer`n Nygård har ligget langflat etter denne eminente teknikkeren med lissepasningene og den knallharde skuddfoten i flere år, og våte drømmer ble til virkelighet da "Effi" annonserte at han ville trappe litt ned fra A-laget i vinter. Etter knallharde forhandlinger i desember fikk Nygård signaturen han lengtet etter gjennom en sign on fee på to kilo krokodille-smågodt og en pose festkarameller! - Det var verdt hver krone, kunne en ivrig trener fortelle da partene var kommet til enighet.

Coach Nygård, mannen bak 3.lagets champagnefotball, pokalsankeren og årets ildsjel i klubben har i forbindelse med Kollen Meny Cup sendt Webredaksjonen en mail som vi velger å publisere i sin helhet:

Kollen Cup er et sikkert tegn på opptakten til en ny fotballsesong!
- Årets b-sluttspill i Kollen Cup fremstår ved første øyekast som en rekordsterk affære. Tidligere har det vært en og annen kasteball i turneringen, men i år må vi belage oss på tøff konkurranse fra første spark på ballen. Aktivitetsmessig har DFK3 tradisjonen tro holdt seg mest mulig i ro siden vi sikret 2. plassen i årets 5. divisjon og satser utelukkende på overskudd, eller et reversert supercomp som de kaller det på fagspråket (?). Om blåveis og hestehov er sikre vårtegn, er jeg sikker på at jeg snakker for flere når Kollen Cup er et sikkert tegn på opptakten til en ny fotballsesong. Årets utgave er spekket med bra fotballag og vi ser virkelig frem til å nok en gang være en del av denne nå tradisjonsrike cupen.

Nytt for året for DFK3, er at vi nå har en ass.coach på plass. Rune blir for anledningen flydd inn fra et 2 ukers drikke- og etegilde i Holland hvor han flittig har diskutert Total Voetbaal, Grolsch og de gamle Abn-Amro-draktene til Ajax. Rune kommer til å fungere som en dødballskonsulent og generell rådgiver. Rune er en kjemperessurs for DFK3 og vi er takknemlige for at han kan bidra.

Årets tropp er følgende:
Goran, Karan, Ephrem, Thomas E, Jørgen, Kai, Anders, Henrik, Andreas, Chris, Pål Remi, Rashid, Thomas L, Håvard H, Peter

KOLLENCUP VINNERE GJENNOM TIDENE

2002 Konnerud IL 2007 Mjøndalen IF 2012 Grorud IL 2017 nn FK